Транспорт у Києві під час локдауну може зупинитися зовсім. Про це попередив мер Києва Віталій Кличко на власній сторінці в соцмережі Facebook.

За його словами, причиною для зупинки транспорту може стати погіршення епідеміологічної ситуації в столиці. Якщо захворюваність коронавірусом зростатиме, уряд та міська влада Києва ініціюватимуть рішення щодо припинення транспортного сполучення.

Кличко наголосив, що міський транспорт на карантині працює для тих людей, які задіяні в критичній інфраструктурі міста, або ж мають термінові невідкладні справи. Решта ж громадян мають працювати на віддаленці та скоротити свої поїздки Києвом. Однак багато хто проігнорував прохання міської влади залишатися вдома під час локдауну.

"Натовпи в транспорті – це, я вважаю, безвідповідальність тих людей, які не дотримуються рекомендацій і нехтують правилами. Які роблять вигляд, що в нас ситуація нормальна і немає ніякого вірусу", - додав мер Києва.

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Він також нагадав, що навіть найбільш постраждалі від хвороби країни не закривали метро для пасажирів, однак і там їхня кількість була суттєво обмежена. Якщо ситуація із захворюваністю не покращиться, не виключено, що міська влада зупинить транспорт та поверне спецперепустки лише для певних категорій громадян.

Нагадаємо, раніше Кличко відправить маленьких киян до школи, але не всіх

Як повідомляє портал «Знай.иа» Локдаун накрутить тарифи в київських маршрутках: готуйте 10 гривень

Також «Знай.иа " писав, що У Києві розлючений натовп ледь не розірвав кондуктора тролейбуса- " чому без маски?!"