Популярна українська телеведуча Катерина Осадча зараз перебуває із поїздкою у Грузії. І, судячи з опублікованих в Instagram фото, туди весна теж не дуже поспішає.

На опублікованих у соцмережі знімках дружина Юрія Горбунова кутається у теплий пуховичок.

«Теплим одягом відганяємо зиму, на скільки сильно ви чекаєте весну? Ставте в коментарях від 1 до 10», - запропонувала вона своїм підписникам.

Скрін, Instagram
Скрін, Instagram

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

«10 разів по 10», «Чекаємо з нетерпінням!!! ви дуже милі у цьому образі», - відповідають фанати, не забуваючи про компліменти улюбленій телеведучій.

«Весну сюди!», «Ви така позитивна завжди. Мило дивитися!», «Як Вам Тбілісі під час пандемії?», - цікавляться у Осадчої уважні підписники.

Нагадаємо, раніше Катя Осадча відвідала найдорожчу людину в особливий день:"ми завжди поруч". Ведуча опублікувала кілька фотографій зі святкування дня народження мами.

Як повідомляє портал "Знай.ua» Осадча застрягла між Лесею Українкою та Юлією Тимошенко: "Однозначно була б…" Українська телеведуча Катерина Осадча досить голосно відсвяткувала 150-річний ювілей від дня народження Лесі Українки і навіть приміряла її образ.

Також " Знай.ua " писав, що Осадча з Горбуновим схопилися за ніж заради сина. Катя Осадча та Юрій Горбунов відзначали день народження сина Івана. Йому 18 лютого виповнилося чотири роки.