У Києві в одному з популярних супермаркетів жінці продали мандарини з хробаками. Про це вона розповіла в телеграм-спільноті «чорний список».

Як повідомляється, покупниця придбала в супермаркеті мережі «Екомаркет» майже кілограм мандаринів по 29,99 гривень. Однак виявилося, що фрукти заражені шкідником – плодовою мушкою. Личинки комахи оселилися прямо в мандариновій м'якоті.

"Киянка купила в "Екомаркеті", який розташований в ТРЦ "Метрополіс», ось такі мандарини - з личинками плодової мухи", - повідомили в підписі до фотографій автори публікації.

Фото: чорний список
Фото: чорний список

Фото: чорний список
Фото: чорний список

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Фото: чорний список
Фото: чорний список

Варто відзначити, що при цьому зовні плоди виглядали цілком їстівними і презентабельними. Зрозуміти, що всередині її чекає бридка «начинка», жінка навряд чи змогла б.

Нагадаємо, у Дніпрі магазин впарив покупцям " грибне сміття": "Заморозили прямо в лісі?". Дніпряни захотіли поласувати опеньками і придбали упаковку швидкозаморожених грибочків. Але вдома їх чекала неприємність, при розморожуванні разом з грибами розтанули сміття, бруд і листя.

Як повідомляв " Знай.ua", киянка купила смердючі "гриби" замість томата, гидливим не дивитися: борщу не буде

Знай.ua писав, киянину впарили побілілі ковбаски, продавці розводять руками: "Це просто сіль"