Популярний український телеведучий Юрій Горбунов активно веде соціальні мережі, за якими стежить майже мільйон шанувальників, і з задоволенням ділиться подробицями з професійного та особистого життя.

Цього разу на своїй сторінці в Instagram в розділі Сторіс люблячий чоловік і батько виклав спільне фото з сином, поки Каті Осадчої немає поруч. Треба сказати, що подібні знімки - не рідкість. Юрій часто публікує фото і відео їх спільного проведення часу з сином - вони разом дивляться мультики, малюють, танцюють і просто добряче розважаються.

Нагадаємо, раніше Катя Осадча відвідала найдорожчу людину в особливий день:"ми завжди поруч". Ведуча опублікувала кілька фотографій зі святкування дня народження мами.

Як повідомляв портал Знай.ua, Осадча застрягла між Лесею Українкою та Юлією Тимошенко: "Однозначно була б…" Українська телеведуча Катерина Осадча, як і величезна кількість зірок з усієї України і навіть за її межами, досить голосно відсвяткувала 150-річний ювілей від дня народження української письменниці і громадсько-політичного діяча Лесі Українки і навіть приміряла її образ.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також Знай.ua писав, що Осадча з Горбуновим схопилися за ніж заради сина. Катя Осадча та Юрій Горбунов відзначали день народження сина Івана. Йому 18 лютого виповнилося чотири роки.