Популярний український співак Олександр Пономарьов показав, як проводить час із підрослим сином. Відповідні знімки він опублікував в Instagram.

«І знову відчув себе "чайником". Сан Санич провів мені екскурс до світів python, Java, html! І наостанок вирішив добити "романтичністю" аналітики YouTube», - зізнався співак.

Він також додав, що теж мав, чим здивувати сина.

«P.s. Джуніор був дуже здивований, як я попадаю в тренди YouTube, з моїми "знаннями" тієї аналітики, а Ши в цей час, як завжди, думала про печиво "Марія"», - додав Пономарьов.

«Щасливі посмішки, це найцінніше в нашому житті», «Молоде покоління завжди йде на крок вперед. Приємно бачити. Щасливі посмішки, це найголовніше в житті!!! Ши красуня», - захоплено пишуть фанати.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

«Профі - не дивно, що в трендах», «Тож не дивно... Діти в цьому плані розумніші батьків», «А Ши прямо позує і дивиться в об'єктив», «Красунчики», - радіють за улюбленого виконавця українці.

Нагадаємо, раніше Пономарьова несподівано застали в обіймах двох спекотних красунь-нехай колишні заздрять

Як повідомляє портал Знай 50-річна Білик гаряче запалила з Дзідзьо на очах у Кароль і Пономарьова: "Свято наближається"

Також Знай.ua писав, Пономарьов, Дзідзьо і Білик запалили під ялинкою під Jingle Bells, тільки оленів не вистачає.