Популярна українська телеведуча Лідія Таран засвітилася зі шваброю і відром у студії «ТСН». Відповідні знімки вона опублікувала в своєму Instagram.

«Буває, колеги порозкидають свої старі новини по студії, то я за ними мушу прибирати. Бо мої новини люблять, щоб їх заносили в чисту студію», - жартома коментує вона знімки, на яких вправно орудує знаряддям прибиральниці.

«А хто тут придумає найсмішніший підпис під цією фоткою - отримає від мене подарунок. Ні, не швабру й відро, а щось набагато цікавіше», - пообіцяла Лідія.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

«Талановита людина- успішна у всьому», «Господиня добрих новин!», «Змию я з підлоги бруд, щоб не було в світі бід. Щоб новини тільки добрі, а грязюка лиш на швабрі», - коментують фото захоплені фанати Таран.

«Вимиваємо зиму, зустрічаємо весну…», «Основне заняття локдауна!», «Хоббі - у всіх воно різне!», "Коли до получки ще далеко, а нові туфлі хочеться", - додають люди.

Нагадаємо, що Астаф'єва перетворилася на руденьку бестію заради Нікітюк і Каменських: "Помадка-кучерик"

Також, "Знай.uа" писав, що мокра Оля Полякова засвітила своїх улюблених "кумушек": "Русалки мої"