Градоначальник столиці Віталій Кличко обурений чергам на зупинках громадського транпорту і закликав киян відмовитися по можливості від поїздок.

Про це він заявив на брифінгу, сьогодні, 26 березня.

"Ті, кому не треба їхати на роботу або в невідкладних справах, залишайтеся вдома. Не використовуйте громадський транспорт. Виходить, що у нас локдаун, закриті установи - а люди штурмують транспорт. Куди вони всі їдуть?"- сказав Кличко.

Нагадавши, Асоціація перевізників Києва та області повідомили, що звертатимуться до КМДА з проханням офіційно заборонити роботу маршруток. Вони зазначили, що через карантинні обмеження робота водіїв стала збитковою. Таке прохання перевізників мер Києва назвав маніпуляцією.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

На запитання, що робитиме місто, якщо маршрутки таки припинять роботу, мер відповів, що киянам краще залишатися вдома. Кличко також повторив свою недавню заяву щодо можливої зупинки громадського транспорту, якщо ситуація із захворюваністю коронавірусом критично погіршиться.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві два трамваї не поділили рейки - "викрав у Баті бухой…" На вулиці Старовокзальній, два трамваї не поділили рейки і влаштували ДТП.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Киянам дозволили стояти в маршрутках. У Києві вирішили трохи послабити введені раніше карантинні обмеження в громадському транспорті, які виражалися в забороні брати в салон пасажирів більше, ніж половина сидячих місць.

Також «Знай.иа " писав, що Локдаун перетворив Київ на місто черг і тролейбусів, що пролітають повз. Введення нових карантинних обмежень у Києві стало причиною транспортного колапсу. Люди годинами не можуть доїхати до пункту призначення.