У Києві безвісти пропала жінка, яка страждає провалами в пам'яті. Про це повідомили в пошуковій групі «Мілена», передає телеграм-канал «Київ зараз».

Як повідомляється, Востаннє 59-річну Савенок Ніну бачили ще 24 березня, в районі її будинку на Лісовому масиві. До цих пір вона не повернулася, і даних про її можливе місце знаходження немає.

У день зникнення її помітили на станції метро Лісова – вона прямувала в бік селища Биківня.

Прикмети зниклої жінки: 160-164 сантиметри зросту, середньої статури, сиве волосся, сіро-зелені очі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

На момент зникнення була одягнена в шапку з козирком сірого кольору, темно-зелену подовжену куртку, чорні штани і взута в черевики такого ж кольору.

Всіх, хто володіє інформацією про її можливе місце знаходження, просять повідомити за телефоном гарячої лінії поліції або волонтерам за номером телефону 068 777 0 112.

Нагадаємо, на Харківщині розшукують безслідно зниклу Наталію Миколаївну Дворічанську - жительку села Кошарівка Дворічанського району. Жінка вийшла з дому 12 лютого і досі не повернулася. Про це повідомили в пошуковому загоні "Мілена".

Також Знай повідомляв, що в Запорізькій області зник чоловік з втратою пам'яті. Його шукають рідні. Чоловік пішов з дому ще в понеділок, 23 листопада, і відтоді його ніхто не бачив. Інформація про це з'явилася на одній зі сторінок в соціальній мережі Facebook.

У Чернівцях змучені невідомістю люди шукають свого родича Віталія Ніколенка, який зник безвісти майже рік тому, коли поїхав на заробітки за кордон. Про це на своїй сторінці в Facebook пише його подруга, користувачка з ніком Nata Niknafka.