Під Києвом невідомі викрали з Нової Пошти мотоцикл, який прибув як посилка. Про це розповіли в співтоваристві «Київ Оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як повідомляється, все сталося 24 березня. Троє невідомих осіб (чоловік і жінка близько 40 років, а також хлопець близько 25 років) за підробленими документами забрали з Нової Пошти у Віті-Поштовій мотоцикл марки Ducati Monster.

Після цього двоє з них зникли в невідомому напрямку, молодий хлопець вийшов на зупинці в селі Стоянка, його сліди також губляться.

"Мотоцикл службою доставки був доставлений в місто Житомир, і його там забрали невідомі особи", - пише автор повідомлення, який просить допомогти впізнати даних людей по відео.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Не можна просто так зайти і сказати "дайте мені мотоцикл". Вони знали номер відправлення та прізвище одержувача. І те, що посилка оплачена", - зазначають у коментарях кияни.

«З високою ймовірністю люди, які забрали техніку, так чи інакше, пов'язані з її продавцем / відправником. Так що номер у них був за замовчуванням. Схема відпрацьована давно, і в руках шахрая одноразово вся потрібна інформація: ПІБ одержувача, номер ТТН, і навіть інформація про те, коли посилка прибуде (щоб встигнути раніше одержувача). Підробка документів - вже справа техніки«, "Монстри монстра повели. Підстава і розвод 100%. Або кріт у відділенні, або підстава при покупці, хоча без грошей продавець сам лох, що віддав», - вважають інші.

"А може, афера так і замислювалася, і все в одній бригаді, і відправник, і обидва одержувачі, і справжній, і фейковий, а в профіті - виплати за позовом від НП або взагалі виплати від страхової компанії, якщо застраховано на всю вартість байка», - припускають українці.

Нагадавши, телефонні шахраї обібрали довірливих пенсіонерів на сотні тисяч гривень: популярна схема досі працює. Правоохоронці затримали організовану злочинну групу

Як повідомляв портал "Знай.ua", шахрай спритно обвів касирку навколо пальця: як не попастися на новий прийом. Зловмисник намагався обдурити касирку в магазині

Також " Знай.ua " писав, що молода львів'янка повторила трагічну долю Ганни Кареніної. Жінка загинула на місці НП