У Києві врятували чоловіка, який поводився вкрай неадекватно та намагався вчинити самогубство. Про це розповіли в співтоваристві «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як повідомляється, все відбувалося на проспекті Перемоги.

«Їдучи на мотоциклі по проспекту Перемоги, неподалік із станцією метро «Шулявська», пілот побачив у крайній лівій смузі щось чорне, наче пакет. Під’їхавши ближче, мотоцикліст побачив, що це людина, яка просто лежить посеред дороги. Хлопець перекрив мотоциклом рух автівкам і намагався відтягнути неадеквата з дороги, але той пручався, бо думав, що нього нападають «демони»», - розповіли у спільноті.

«Цікаво, що із всіх водіїв, хто зупинився, лише один зорієнтувався і підбіг на допомогу. Одні просто чекали, доки все скінчиться, а інші намагалися тротуаром об‘їхати невеличкий затор», - додає автор посту.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Врешті-решт чоловіка, з явними ознаками наркотичного сп’яніння, передали правоохоронцям.

«Молодець, врятував життя», «У психлікарню таких людей відразу», «Під солями, це зараз в моді», «Пора п'яних і обдовбаних пішоходів прирівняти до п'яних водіїв», - обурюються в коментарях кияни.

Нагадаємо, що у Російській Федерації 13-річний підліток покінчив життя самогубством через сварку з матір'ю.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Тернополі п'яна вчителька зробила страшне з семикласником: закрилася в спортзалі і…

Також Знай.uа писав, що під багатоповерхівкою раптово натрапили на розпластане тіло молодого юнака: стрибнув з величезної висоти.