У Києво-Печерській лаврі віруючі молилися про припинення коронавірусу, але при цьому взагалі не дотримувалися дистанції і були без індивідуальних засобів захисту.
Відповідні кадри показали в Телеграм-каналі "Україна в шоці".
Так, стало відомо, що в неділю, 28 березня в Києво-Печерській лаврі віруючі молилися про припинення епідемії коронавірусу, лікарів і одужання хворих. Зазначимо, що РПЦ зазначили, що цей захід відвідали тисячі парафіян.

Фото Києво-Печерської Лаври
Фото Києво-Печерської Лаври

"В тісноті, та не в образі. Вчора в Києво-Печерській лаврі віруючі молилися "про припинення епідемії коронавірусу, про лікарів і одужання хворих". Молебень проходив у безмасочному режимі. Це просто сюр якийсь", - сказано в повідомленні Телеграм-каналу.

Зазначимо, всі парафіяни перебували в Києво-Печерській лаврі без захисних масок. Варто нагадати, що зараз Київ перебувати в "червоній зоні".

Скріншот допису
Скріншот допису

Раніше ми повідомляли, Зеленський ініціював нові карантинні виплати, скільки отримають українці.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua" , "паспорт вакцинації" вже офіційно представили, який вигляд матиме документ.

Також "Знай.ua" писав, що Степанов розповів, як "британський" штам ковіда захопив Україну.