Відома українська співачка і дружина фронтмена групи "Антитіла " Тараса Тополі Alyosha порадувала своїх підписників новими знімками в Instagram.

Цього разу красуня привітала свого батька з днем народження і поділилася фотографією з сім'єю.

"Ну нарешті!!!
Весна прийшла сьогодні!
А ще й в День народження мого любого татуся ❤️
Татко! Ти найкращій в світі тато для мене!!! Мудрий, добрий, сильний, такий щедрий і милосердний!
Я щаслива, що мій тато саме Ти! Дякую тобі!
В самому розквіті сил!
Нехай ті великі птахи, яким Ти надаєш нового життя, літають щасливо і довго!!!! Люблю тебе 😘
Свято, в подвійній порції",- написала в пості співачка.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Вітання вашому татові! Він мабуть дуже добра людина ❤️ Ви схожі)", "Многая літа", "а в мене сьогоднi день народженя мами👏", "Вітаю вашого тата з Днем народження!!! Бажаю щастя, міцного здоров'я, вірних друзів, успіхів в житті, оптимізму, довголіття і всього самого найкращого", "Така сонячна просто супер, сяйво і зовні і зсередини", - писали в коментарях шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Знай повідомляв, що українські зірки шоу-бізнесу розповіли, як народжували дітей під час карантину. Своїми історіями поділилися Ілона Гвоздьова і Світлана Тарабарова. Альоша розповіла, що очікувала появи на світ малятка на два тижні пізніше.

Також Знай писав, що дружина Тараса Тополі Альоша розповіла про свої потаємні бажання. Як виявилося, вона поділилася бажанням втекти від усього світу і побути наодинці з собою.

Нещодавно Знай передавав, що артистка Alyosha розповіла, як повела під вінець Тараса Тополю прийнявши рішення про народження дитини і домоглася втілення своїх бажань. Про це зірка розповіла в ефірі програми "Зоряний шлях".