Відомий український телеведучий і шоумен Юрій Горбунов частенько ділиться з шанувальниками подробицями з особистого і професійного життя.

Цього разу, у своєму Instagram, телеведучий показав, як проводить вихідний з родиною - дружиною Катею Осадчою і 4-річним сином Іваном.

"Недільна прогулянка. Щасливі разом",- підписав знімок ведучий.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Це Межигір'я..? Ще працює як музей корупції?", "Як завжди, не забули малого відвернути, його ж наврочать, або йому загрожують, подивіться як це роблять інші відомі люди, і все норм", "Які ви гарні!!! Які ви молодці!", "Дуже красиво.! Бажаю гарно відпочити", "Які ж ви забобонні, вже набридло"," а малюкові теж потрібні окуляри", - коментували підписники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Катя Осадча відвідала найдорожчу людину в особливий день:"ми завжди поруч". Ведуча опублікувала кілька фотографій зі святкування дня народження мами.

Як повідомляє портал " Знай.ІА» Осадча застрягла між Лесею Українкою та Юлією Тимошенко: "Однозначно була б…" Українська телеведуча Катерина Осадча, як і величезна кількість зірок з усієї України і навіть за її межами, досить голосно відсвяткувала 150-річний ювілей від дня народження української письменниці і громадсько-політичного діяча Лесі Українки і навіть приміряла її образ.

Також " Знай.ІА " писав, що Осадча з Горбуновим схопилися за ніж заради сина. Катя Осадча та Юрій Горбунов відзначали день народження сина Івана. Йому 18 лютого виповнилося чотири роки.