Коронавірус залишив сиротами 13 дітей.

Про це розповіли у випуску ТСН.

В Олександрівській лікарні Києва від ускладнень коронавірусу померла багатодітна мати Діана Родікова, через тиждень після того, як через цю хворобу пішов з життя її чоловік Володимир.

Подружжя було переселенцями з окупованої Макіївки, вони мали п'ятьох рідних дітей і вісьмох усиновлених. Як почалася війна, сім'я Родікових переїхали в Київську область. А півтора місяці тому Діану Родікову нагородили званням мати-героїня.

Після смерті подружжя опіку над дітьми взяла старша дочка і її чоловік.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

Нагадаємо, 19 березня, помер відомий фронтовий волонтер і дитячий стоматолог з міста Ірпеня Юрій Юрасюк. Помер чоловік у госпіталі курортного міста Шарм-ель-Шейха в Єгипті від наслідків коронавірусу.

Юрій разом з дружиною і двома дочками поїхав на відпочинок на початку березня. На третій день йому стало погано і почався сильний кашель, проблеми з диханням. Чоловіка терміново госпіталізували в лікарню з діагнозом "пневмонія", де його підключили до апарату ШВЛ. У підсумку у волонтера підтвердили коронавірус.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Пішов з життя видатний захисник України-вчив найвірніших вихованців

Як повідомляє портал «Знай.иа» Погіршення самопочуття або летальний результат: МОЗ попередив про наслідки вакцинації

Також «Знай.иа " писав, що У Франківську померла талановита викладачка: серце віддала дітям