29 березня під Києвом, на одній з ділянок Новоірпінської траси сталася смертельна ДТП. Катафалк, який перевозив небіжчика зіткнувся з Москвичем. У легковику загинула сім'я.

У районі четвертої години дня недалеко від столичного району "Новобіличі" зіткнулися автомобіль ритуальної служби і машина марки "Москвич". Як повідомили в поліції, водій легковика виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з катафалком, який в цей час перевозив труну з тілом покійного.

"Попередньо встановлено, що водій автомобіля «Москвич» виїхав на зустрічну смугу руху і зіткнувся з мікроавтобусом «Рено Мастер». В результаті дтп загинули водій і пасажир легковика",- повідомили в поліції.

В результаті лобового зіткнення у "Москвича" буквально відірвало дах. У легковику їхала сім'я - сімейна пара з сином. Тіла двох чоловіків рятувальникам довелося вирізати з салону автомобіля. Жінка, яка перебувала в цій машині, вижила і була терміново доставлена в найближчу лікарню. Сьогодні вранці стало відомо, що вона померла в реанімації.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"У реанімації померла дружина водія Москвича, рятувальника ДСНС, також вчора на місці загинув його син, жертв троє",- повідомили в dtp.kiev.ua.

Відзначається, що у загиблих залишилися двоє неповнолітніх дітей.

У салоні катафалка їхали водій і пасажир. Вони були пристебнуті ременями безпеки і не отримали серйозних пошкоджень. Труну, який перевозив спецтранспорт, було перекладено в інший транспортний засіб і відвезено з місця ДТП.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Водій автобуса, який загинув у Польщі сам виховував трьох дітей: "дружина померла"

Як повідомляє портал «Знай.иа» На київській трасі авто пірнуло під фуру і перетворилося на "млинець" - " нічого не залишилося"

Також «Знай.иа " писав, що Київського екс-копа, який п'яним збив на смерть жінку і скалічив її дочку, звільнили з-під варти в залі суду