Вагітна дружина відомого співака і народного артиста України Віктора Павліка Катерина Репяхова розвиває свій блог і з радістю ділиться цікавими моментами з особистого життя з шанувальниками. Цього разу дівчина поділилася ніжними кадрами з нової фотосесії.

На опублікованих фото можна побачити Катерину Репяхову, яка позує в ніжному і повітряному образі, в якому її укутали в білу ширяючу тканину.

"А ось і фотографії від @roxi.photo ❤️
Мишко щасливий хлопчик, адже у нього щаслива мама🥰
І це завдяки людям, які мене оточують",- написала красуня.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Дуууже красивоо😍", " дуже красиво ❤️", " Катя вам дуже личить посмішка!", "Як пінка на молоці", "як ніжно", "красива, ніжна, світла", "Катяяяя... чарівна просто❤️", "як красиво та ніжно", " Ніби в хмаринках😍 😇", " очаровашка! Ніжність і милота", - захоплювалися шанувальники в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Дружина Віктора Павлика підперла пальму вагітним животиком: така щаслива

Як повідомляє портал «Знай.иа» Віктор Павлік побудував плани на вагітну Репяхову: "Буду на утриманні дружини"

Також «Знай.иа " писав, що Вагітна дружина Віктора Павлика залізла в басейн без води: гормони пустують