Відомий український радіоведучий на "Люкс ФМ" і шоу на YouTube"Слава+" Слава Дьомін розповів, як побував в українському Голлівуді.

Відповідний пост він опублікував на своїй сторінці в Instagram.

Так, Дьомін вирішив поїхати з сином в покинуту кіностудію під Києвом, куди ще не часто їздять туристи, а також поділився враженнями від поїздки в настільки атмосферне місце.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще


"Український Голлівуд в Київській області. Це дуже круте місце. І туди ще нечасто їздять туристи. Вчора з сином вирішили поїхати на розвідку. І не пошкодували!

У селі Нежиловичі Київської області знаходиться кіностудія Київтелефольму. Побудували її в 2003 році. І зняли тут багато відомих фільмів. У тому числі "Кріпосна" та ізраїльський "Голем", який увійшов до топ-страшних фільмів на Нетфлікс.

Одна з підписниць скинула мені сторінку @secret_and_not_places де хлопці показували це місце (за що їм велике спасибі 🙏).


Ми з сином погнали на @subaru_ua Forester🔥 посеред поля стоять будинки, магазинчики, аптеки. І це виглядає дуже епічно!🔝🏠

Усередині самих будинків порожнеча і побудовані вони з фанери. Приїхати може будь-хто. Ми хотіли знайти охоронця і дати йому 50 грн за екскурсію. Але його не було😉 Так що ще й заощадили😂

Доїхати просто. З Києва по Житомирській трасі. Поворот на Макарів і далі в село Нежиловичі. Там у будь-якого місцевого жителя запитаєте про кіностудію. Раджу!",- написав Дьомін.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Друг Кароль перед 8 березня засунув гумового коня собі між ніг: "їде в дурку"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Український ведучий згадав, як став "заробітчанином" у Києві: "Три місяці жив у сараї"

Також «Знай.иа " писав, що Улюблений холостяк Лорак підказав, як часто потрібно робити приємно чоловікові: "не можна розслаблятися"