У Києві магазин відомої мережі супермаркетів обманює своїх покупців. Про це повідомили в телеграм-спільноті «Чорний список».

Як повідомляється, в неприємну ситуацію потрапив покупець магазину мережі «Фора», розташованого на вулиці Метрологічній.

На ціннику, який був прикріплений на ящику з огірками, кілограм товару повинен був обійтися громадянину в 59,90 гривень. Однак на практиці, після покупки, з'ясувалося, що ціна огірків на п'ять гривень вище – 64,90 гривень.

У магазині це непорозуміння ніяк не прокоментували.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"Магазин "Фора" на вулиці Метрологічній, 14б/4. Ціна на огірки на ціннику - 59,90 гривень, а в чеку - 64,90 гривень", - пишуть автори повідомлення.

Це ще раз доводить, що потрібно уважно вивчати цінники і стежити за тим, яку ціну вам пробивають на касі.

Нагадаємо, що Український політичний діяч і заступник міністра розвитку економіки розповів про ціни на продукти в Україні. Що виросло в ціні, а що навпаки стало дешевше.

Раніше повідомляли, Великдень, День праці та День Перемоги: скільки українці відпочиватимуть у травні 2021.

Знай.иа писав, продуктовий кошик на Великдень 2021: що подорожчає і на чому українцям доведеться заощадити.