У Києві хлопець вирішив справити малу нужду на колесо поліцейського автомобіля. Про це розповіли в співтоваристві «Київ Оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як повідомляється, молодий чоловік сходив в туалет прямо на колесо припаркованої поліцейської машини. У цей час правоохоронців у салоні авто не було.

Те, що відбувається хлопець зняв на відео і виклав на особистій сторінці в соцмережах.

"Обережно, на відео ідіоти і нецензурна лайка. Чому ці відбиті АУЕшники дозволяють собі робити такі вчинки, ще й викладати на своїх сторінках соціальних мереж? Це якась дитяча травма?",- запитують автори поста.

Пізніше стало відомо, що молодика поліцейські знайшли і затримали за хуліганство.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Недовго музика грала, недовго фраєр танцював... Привіт, Серьога Романенко! Як справи? Не хочеш ще справити нужду кілька разів? Київ, Троєщина", - пишуть у спільноті.

"Три екіпажі на сс*куна, все правильно, важливіше немає злочинів!", "З'явилася можливість виправити зроблене... язиком", "Приїхали обісцяти всім відділенням", - сміються і обурюються кияни.

"Нехай Серьога Романенко всередині автомобіля ще купу наваляє", "Всі сили були кинуті для розкриття цього резонансного, особливо небезпечного, злочину. Про цю спецоперацію писатимуть підручники та зніматимуть фільми. Незабаром буде прес - конференція міністра МВС», «І всі обсцикают його кемрюху», - додають коментатори.

Нагадаємо, раніше У Харкові жорстоко побили головреда відомого видання: "цеглою по голові"

Як повідомляв портал Знай.ua, В Одесі охоронці побили ветерана АТО за місце на парковці: "Не там встав"

Також "Знай.ua" писав, що "Гастролери" з Донецька жорстоко побили ветерана АТО в Києві, очевидці ахнули: "немає живого місця"