Метро на Троєщину може запрацювати вже в 2022 році. До наступного року планують запустити до кінця наступного року.

Про це в ефірі українського телеканалу заявив заступник міністра фінансів Олександр Кава.

"Побудовано три станції метро: Суднобудівна на Рибальському півострові; станція Труханів острів на однойменному острові; станція Затока Десенка. Перша пускова ділянка передбачає ще одну станцію на Лівому березі - Райдужна. І ще дві станції на правому березі: Подільська з пересадкою на станцію ім. Т. Шевченко і Глибочицька / Татарська з пересадкою на Лук'янівську", - зазначив чиновник.

Якщо будівництво продовжиться активними темпами, то є всі шанси запустити його раніше обіцяного терміну. Хоча б частково.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

А поки що в Києві ввели жорсткий локдаун - з 5 квітня зачиняються дитячі садочки та початкові школи, а транспорт переходить в режим спецперевезень. Перепустки видаватимуться тільки працівникам критичної сфери: медикам, працівникам транспорту, соцпрацівникам, працівникам ЖКГ, рятувальникам, військовим і поліцейським.

Поворозник додав, що у влади є вже налагоджені способи для видачі спецперепусток, тому за наступні три дні вдасться забезпечити перепусткою всіх із вище перелічених категорій працівників, хто вийде на роботу 5 квітня.

Нагадаємо, раніше Києву загрожує повний локдаун без транспорту і дитсадків

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Києві подорожчають маршрутки: скільки заплатимо за сумнівний комфорт

Також "Знай.uа" писав, що Кличко вимкне опалення в Києві, названа дата