У Запоріжжі жінка купила ковбасу відомої торгової марки, в якій її чекав сюрприз. Усередині виробу "знайшлися" білі черв'яки, причому деякі були ще живі.

Кадри публікує Telegram-канал "Чорний список".

"І знову одеська фірма "Гармаш" балує українців ковбаскою з хробаками. Мешканка Запоріжжя купила ковбасу "Італійську" одеської фірми #Гармаш, яка виявилася небезпечною для життя.

Вже вдома при нарізці вона побачила, що з палиці випадали личинки і стирчав жирний черв'як. Шокована покупниця зняла цю "живність" на відео і виклала в соцмережах",- йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

До слова, це не перший випадок, коли фірму "Гармаш" ловлять на неякісних продуктах. Буквально пару тижнів тому українка Інга Підлісна поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook неприємною історією, пов'язаною з купівлею ковбаси в одному з магазинів Одеси.

Нагадаємо, в популярному маслі знайшли небезпечні речовини: перевірте, чи немає цього у вас вдома

Як повідомляв "Знай.ua", українців годують ковбасою з перемеленими кістками, від результатів дослідження мороз по шкірі: "Безпечної немає"

Знай.ua писав, харків'янину впарили лаваш з синьою "цивілізацією" за 170 гривень. Покупець придбав 10 пачок лаваша за ціною 179 гривень, і як мінімум, одна упаковка виявилася з цвіллю. При цьому, що термін придатності готового продукту був в нормі.