У Києві неадекватний водій на єврономерах розніс зупинку громадського транспорту на вулиці Привокзальній. Про це повідомили у спільноті “dpt.kiev.ua” у соціальній мережі Facebook.

«У Києві в нерівній битві з синім БМВ загинула зупинка громадського транспорту. БМВ Е39 на еаробляхах рознесла зупинку. Водій і обидва пасажири втекли до приїзду поліції. Сподіваємося, вони сильно не постраждали. А ось зупинка померла до приїзду швидкої», - жартують автори посту.

«Слава Богу, людей на зупинці не було... бляха - діагноз. Особливо пропелер...», «А бляхер не з жебраків виявився, аж три різних диска зміг купити собі», «Жесть, у нього колеса всі різні від слова зовсім, як він взагалі до цієї зупинки доїхав? Місцевий, напевно», - обурюються містяни.

«Потрібно зупинки оточувати бетонними плитами, щоб такі відразу в мотлох перетворювалися, а зупинці взагалі плювати було», «Так коли їх вже почнуть нахрен закривати??? Ну чому людина стоїть і чекає транспорт на зупинці, і якийсь олень забирає життя? Та й ще валить з місця ДТП , зла на цих оленів не вистачає» , «Зупинку шкода, стояла собі, нікого не чіпала!», «Може, на мітинг за доступною розмитненні поспішав», - додають кияни.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Нагадаємо, учасниця "Танців з зірками" Холоденко втратила батька, матір забрали в ту ж лікарню.

Як повідомляв портал Знай.uа, популярну тіктокерку розчавило дерево: її оплакують сотні тисяч людей.

Також портал Знай.uа писав, що у США помер YouTube-блогер Мозес Маккормік, який умів спілкуватися 50 різними мовами світу.