На тлі жорсткого локдауну в Києві, який, за попередніми даними влади, триватиме від 5 по 16 квітня, в столиці активізувалися шахраї, які торгують "липовими" перепустками для проїзду у громадському транспорті.

Локдаун в Києві, фото: 24 канал
Локдаун в Києві, фото: 24 канал

Про факти шахрайства повідомила радник голови Дарницької РДА Тетяна Шашкова на своїй сторінці у Facebook.

За словами чиновниці, після введення нових карантинних обмежень аферисти вигадали хитру схему розводу і продають містянам спецпропуски на громадський транспорт в Київській області, і які не діють в Києві.

"Увага, розвод. У мережі продають киянам перепустки Київської області, які в Києві не діють", - йдеться у підписі до публікації.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

У Києві торгують фальшивими перепустками для проїзду у транспорті, скріншот Facebook

Загалом у Києві досить незрозуміла наразі ситуація з перепустками, їх досі отримали не всі працівники, що і породило велику кількість шахраїв, які хочуть підзаробити "під шумок" локдауну.

Кондуктори сподіваються, що міська влада після посилення локдауну виділить їм бійців Нацгвардії, які б перевіряли на справжність спецперепутски для користування громадським транспортом.

"Я сподіваюся, нам Нацгвардію дадуть, тому що що ж кондуктор – це ж треба перевіряти за паспортом і так далі, щоб було непідробне", – бідкаються працівники Київпастрансу.

Нагадаємо, раніше Кличко відправить маленьких киян до школи, але не всіх

Як повідомляє портал Знай.uа, Локдаун накрутить тарифи в київських маршрутках: готуйте 10 гривень

Також Знай.uа писав, що У Києві розлючений натовп ледь не розірвав кондуктора тролейбуса- " чому без маски?!"