У Києві, в метро, неадекватна парочка малолітніх влаштувала справжнє пекло пасажирці з дитиною. Про це повідомили у спільноті «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook.

За словами постраждалої, вона їхала в метро з чотирирічною дитиною. Поруч села парочка зовсім молодих людей - хлопець і дівчинка.

"Те, що вони сиділи, спустивши маски і голосно розмовляли з матами, я ще терпіла, але коли дівчина дістала iqos і затягнувшись, видихнула в нашу сторону, я не стала мовчати. Досить ввічливо я зробила зауваження, на що вони стали сміятися і відповідати зухвало і матами, назвали мене ненормальною. Тоді я встала і натиснула кнопку для переговорів з машиністом. Машиніст викликав поліцію, через одну станцію їх вивели і це сталося на станції, де треба було виходити і нам. Ми піднялися в кабінет поліції метрополітену, і я написала пояснення", - розповідає жінка.

Вона додала, що дівчинка виявилася неповнолітньою-коли їй сказали, що викличуть батьків і розкажуть про куріння в громадському місці, вона злякалася. Хлопець подзвонив своєму батькові, і той по телефону розповів йому, як поводитися з правоохоронцями.

"Я була в шоці від того, що навіть люди у вагоні, які все це бачили, підтвердили поліції, але ніхто не захотів з ними зв'язуватися. Хлопцеві 18 років, дівчина - неповнолітня. У хлопця, виявилося, вже неодноразові проблеми з поліцією", - додала постраждала.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Такі питання прямо у вагоні потрібно вирішувати. Але у нас справжніх чоловіків все менше, на жаль", "Один штраф за те, що без масок, другий за куріння в громадському місці, ось коли батьки заплатять, може бути, навчать "діточок", як треба себе вести», «Запхати айкос їй в *опу, або краще хлопцеві, щоб зрозуміліше стало», - коментують ситуацію городяни.

Нагадаємо, раніше у Харкові нахабний маршрутник не пустив стареньку з паличкою, пасажири збунтувалися: "а якби твоя мати?"

Як повідомляє портал " Знай.ua", у Франківську бидло-маршрутник жбурнув монети в обличчя ошелешеній пасажирці: "це не гроші"

Також " Знай.ua " писав, що На Буковині кондуктор викинув бабусю з тролейбуса, зла бракує: "Нам померти?"