Відома українська телеведуча Неля Шовкопляс досить активно веде свої сторінки у соцмережах. Тут вона ділиться зі своїми прихильниками новими світлинами чи подробицями з життя.
Цього разу на свій сторінці у фейсбук у День народження своїх синів Матвія і Тимофія показала щасливе сімейне фото. Цього року двійнятам виповнилося сім років. Телеведуча зізналася, що їй не віриться, що її сини так швидко ростуть і вже святкують семиріччя.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук


"Люблю їх безмежно! І кожного дня вчуся бути кращою мамою. Часом можу бути суворою і прискіпливою, а іноді навпаки. Вдячна Всесвіту за двох моїх хлопчиків. Свого часу ви знайдете всі дописи, які я вам пишу. Тому щиро вкладаю сенс в кожне слово. Привіт вам з минулого))", - зазначила Неля Шовкопляс.

При цьому зірка відмітила, що вона впевнена, що у житті її синочків все складеться як найкраще, а якщо буде потреба вона завжди прийде їм на допомогу.

"Впевнена, у вас обох все вдасться у житті! А я у будь-якій ситуації підтримаю і допоможу. Насолоджуйтеся своїм дитинством, цінуйте один одного і мрійте аж до зірок", - підсумувала телеведуча.

Раніше повідомляли, Пономарьова несподівано застали в обіймах двох спекотних красунь-нехай колишні заздрять

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, телеведуча Людмила Барбір підхопила коронавірус слідом за Зеленським.

Також портал "Знай" писав, що телеведуча Неля Шовкопляс підхопила коронавірус слідом за Марічкою Падалко.