У Києві патрульним поліцейським довелося трохи попрацювати таксі для хіруцрга, який поспішав до лікарні на термінову операцію. Про це повідомили в телеграм-каналі «Kyiv NEWS», посилаючись на прес-службу поліції.

​​Як зазначається, надзвичайна подія трапилася на вихідних у Деснянському районі. Там вночі до патрульних підбіг чоловік із лікарською валізкою та в спецодязі. Він заявив, що йому необхідно терміново потрапити до Вишгородської лікарні, де на нього чекає маленький хлопчик із важкою травмою ноги. Чоловік попросив патрульних довезти його до медзакладу.

Правоохоронці миттєво оцінили ситуацію і взялися допомогти лікарю.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Як зясувалося, чоловік – дійсно судинний хірург, і в лікарні на нього чекали, щоб провести термінову операцію 8-річному хлопчику. Дитина втратила багато крові, а затримка з лікарською допомогою могла б призвести до інвалідності дитини.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Батьки хлопчика та лікарі подякували правоохоронцям за надану допомогу і вчасно привезеного хірурга.

Нагадаємо, залишений вдома котик Фу Фу розплакався, почувши голос господині: за нього переживає весь Інтернет.

Як повідомляв портал Знай, в українському екопарку вперше народилося оленя, яке гавкає.

Також портал Знай писав, що малюк з унікальною мутацією спантеличив лікарів: шість крихітних лапок і два хвостики.