Популярний український телеведучий і інтерв'юер Анатолій Анатоліч часто радує публіку інформативними публікаціями в своєму Instagram. Більш того, на YouTube-канал Анатоліча підписані понад 200 тисяч користувачів, для яких він записує якісні інтерв'ю з цікавими гостями.

Нещодавно на своїй сторінці в Instagram шоумен показав найріднішу дівчину - свою донечку Алісу.

"Мій котик слухає Michael Jackson 👑 А нещодавно відкрили для себе Maroon 5. Обожнюють The Weekend, Bieber, Billie Eilish. І це не примусова історія, а приклад батьків. Це я про покоління tiktok. 😜", - написав щасливий батько.

Раніше ми писали про те, що Анатолій Анатоліч раптово постарів і посивів: "Відразу після вакцинації". Нещодавно ведучий зізнався, що пройшов вакцинацію від коронавірусної інфекції.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, Анатолій Анатоліч зважився назвати стать майбутньої дитини: "Все очевидно".

Як повідомляв портал Знай.uа, у ведучого Анатоліча з'явиться третя дитина через собаку: "Бути красивою і худою".

Також портал Знай.uа писав, що Еллерт показав Анатолічу, що насправді творилося з Мішиною на "Холостячці": "Ні, не моє".