У Києві виявили кладовище автомобілів, дуже популярних в минулих епохах.

Воно знаходиться недалеко від ТЕЦ 4, біля річки Дарниця. Фото, зроблені там, опублікували на сторінці Facebook-спільноти "Київ-Лівобережжя".

На знімках видно радянська класика-Волга ГАЗ-21 в кольорах таксі (причому, в досить адекватному стані) і УАЗ-469. Також можна дізнатися залишки старого Volkswagen T3 Transporter і Renault Laguna.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Про звалище авто далеко не всі знають і не зовсім зрозуміло, коли вона з'явилася. Втім, локація потроху стає популярною серед любителів фотосесій.

Раніше ще один тернополянин перетворив старенький ГАЗ-66 на брутальний позашляховик. Він його зробив самостійно. Юрій Кордупель побудував повнопривідний позашляховик на базі автомобіля ГАЗ-66. Проект " Україна обійшовся чоловікові приблизно в 700 тисяч гривень, а будівництво зайняло два з половиною роки.

Нагадаємо, що у Києві помітили унікальний ретрокар 1968 року, на такому каталися тільки рок-зірки і президенти

Як повідомляв портал "Знай", у Харкові засікли унікальний колекційний BMW

Автомобіль, який заїхав на вулицю студентську, мав прекрасний, доглянутий вигляд, нові шини і нові диски. Він відразу привернув увагу перехожих.

Також, "Знай" писав, що у Києві помітили гламурну "малятко" в рожевому

Вельми оригінальне рішення, щоб привернути увагу оточуючих. Місцеві роблять поруч з автомобілем Фотографії для соціальних мереж.