У Києві молоді люди влаштували екстремальні покатушки на даху вагона метро. Про це повідомили у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, горе-зачеперів помітили на потязі, що прямував через міст метро.

«Кожен раз дивуємося - невже оті декілька кадрів вартують життя молодих людей? Київ, міст Метро», - дивуються автори відео.

Киян такі розваги неабияк розлютили.

«Норм, трохи лайкiв зароблять, потiм будуть писати, щоб скинулися на лiкування», «Час за це садити. А то потім - лікування за рахунок бюджету і збори потерпілому, хоча гроші могли піти для тих, хто дійсно потребують», «Кожен раз дивуюся - невже за стільки років нічого не виконано задля унеможливлення перелазів?», «На фронт їх відправити. Нехай собою розмінують мінні поля. Там їм буде повно розваг і адреналіну. І нашим допомога, і генетичного сміття позбудемося...», «Тисяч по 300 штрафів і громадські роботи, тільки так дійде», - обурюються городяни.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

«На роботу їдуть в карантин», «Коли тобі не дісталась перепустка», «Просто! Пропусків у них немає!», - жартують інші громадяни.

Нагадаємо, раніше У Києві малолітки-зацепери показали чудеса дурості, електричка ахнула: "злазь!"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Зайці-зацепери: Дніпровські школярі осідлали тролейбус, щоб не платити за проїзд, - екстремальні кадри

Також «Знай.uа " писав, що Харківський ромео влаштував дике побачення в електричці: любов - в обмін на смартфон