У Києві спритні шахраї видурили в пенсіонерки велику суму грошей, користуючись старою схемою обману. Про це повідомили у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, 83-річна жінка віддала шахраям майже 500 тисяч гривень. Двоє раніше судимих осіб зателефонував бабусі та заявили, що вони – поліцейські, а її онучка стала винуватицею аварії, в якій постраждала вагітна жінка. Тепер нібито потрібні гроші для лікування і онучки, і постраждалої жінки, а також для того, щоб відшкодувати заподіяну шкоду і укласти мирову угоду.

Внаслідок шокового стану після почутої новини довірлива бабуся віддала шахраям всі свої заощадження - майже 500 тисяч гривень.

Шахраїв розшукали і затримали, суд постановив взяти обох під варту без права внесення застави.

«Місяць тому моєму тату по цій самій схемі зателефонувати уночі, і він з переляку (я його вчила, що спочатку дзвони мені) але. Але він віддав їм теж усі гроші…», «О. Моїм батькам теж дзвонили і казали, що я стала винуватицею ДТП. І постраждала вагітна жінка. Добре, що мені зателефонували», - зізнаються кияни.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

«Звідки у бабусі півмільйона?», «А звідки вони дізналися, що у бабусі є півмільйона, чи не внучка підказала?», «Бабуся Дубинського? А ключі від Ферарі у неї не забрали?», «Ось вам і зубажіння, ось вам і "ой, з кожним днем все гірше жити"», - дивуються коментатори.

Нагадаємо, що у Києві сім'я з немовлям стала жертвою шахраїв, які здають квартири в оренду.

Як повідомляв портал Знай.uа, журналісти провели експеримент, щоб дізнатися, чи можна проїхатися в київському метро за фальшивими дозволами під час локдауну, і яке покарання отримають порушники.

Також Знай.uа писав, що українців атакують нахабні злодії, обікрали - ще й насміхаються: "з Днем народження!".