У Києві патрульні затримали чоловіка, який скоїв розбійний напад на жінку. Допоміг їм у цьому чотирилапий друг, повідомили на сторінці Міністерства внутрішніх справ України в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, правоохоронцям з Шевченківського управління поліції повідомили про розбійний напад на 43-річну жінку. На вказане місце виклику терміново прибули слідчі та кінологи.

Неподалік від місця злочину, у квартирі, пес на кличку Алий раптово взяв слід. Він вивів поліцейських на вулицю та привів їх до злочинця.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як з’ясувалося, раніше неодноразово судимий чоловік прийшов до знайомої жінки, і, погрожуючи їй холодною зброєю, відібрав у неї цінні речі - мобільний телефон, ноутбук та банківські картки.

Завдяки кмітливості та вмінням службового пса правоохоронцям вдалося розкрити злочин за гарячими слідами.

Нагадаємо, чотирилапі помічники прикордонників відзначилися зразковою службою

Як повідомляв портал Знай.ua, МВС України показало найкращого співробітника, розкрив сотні злочинів - з вухами, лапами і хвостом

Також Знай.ua писав, армія США тестує розумні окуляри для службових собак