У Києві чоловік влаштував справжній кошмар сусідам, викидаючи з вікон своєї квартири все підряд. Про розповіли в спільноті «dtp.kiev.ua» в соціальній мережі Facebook.

Як повідомляється, інцидент трапився у ніч на 15 квітня на Борщагівці, на вулиці Тулузи, 3.

Там 35-річний чоловік жбурляв з вікна сьомого поверху речі та меблі. Серед того, що опинилося під вікнами - раковина, мікрохвильова пічка, двері, посуд, вази та безліч інших речей.

За словами свідків, неадекватний громадянин навіть спробував викинути з вікна холодильник, однак той не проліз у вікно.

Сусідка дебошира розповіла, що до недавнього часу чоловік працював в охоронній фірмі. Що саме спонукало його до агресивних дій, невідомо.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

«Щоби викинути стільки, то не 10 хвилин і не година. Що ніхто не чув і не бачив. Він хвора людина... А сусіди ще більше хворі, що не викликали поліцію, МЧС», «Чи то ще буде, ой. Психлікарні закривають. Лікарі звільняються. А зараз ще й на прийом ці хворі не можуть потрапити, щоб ліки виписати, які вони приймають щодня. Локдаун», - зазначають у коментарях.

«Викинув барахло, молодець. Буде привід почати життя з нуля і придбати нове краще, не кожен такий хоробрий - викине свої старі речі», - вважають інші коментатори.

«Двірника шкода - все це прибирати ще», «Добре що в голову нікому не потрапив, хоч це радує», «На карантині люди божеволіють ковід більше губить долі людей ніж сама хвороба», - додають інші.

Нагадаємо, що у Києві співробітники інтернату грабували хворих дітей: ганьба з ковбасою обурила країну

Як повідомляв портал "Знай.uа", публічний список і два дзвінки на день: "слуги народу" врятували українців від шантажу підступних колекторів

Також, "Знай.uа" писав, що українець показав, що ПриватБанк творить з клієнтами