Останніми днями квітень випробовує українців на міцність дощами та похолоданням майже по всій території України та снігопадами на Заході.

Погода в Україні, скріншот: Youtube
Погода в Україні, скріншот: Youtube

Чого очікувати від погоди на вихідні, 17 та 18 квітня, розповіла синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у Facebook.
За словами Діденко, упродовж 17-18 квітня максимальна температура повітря підвищиться до +9+13 градусів.

"Завтра на Заході, а в неділю на Півночі місцями навіть +4+9 градусів. У суботу суттєві опади - навряд, так, або хмари щільні, або десь невеликий дощ. Вночі в західних областях ще можливий мокрий сніг", - відзначила синоптик.

У неділю, 18 квітня, на північному сході України оформиться циклон, який виллє дощі на Чернігівщину, Сумщину та частину Київщини. На решті території буде сухо.
У Києві субота-неділя будуть з великою ймовірністю періодичного дощу. В суботу, 17 квітня, холодніше - до +9+11, 18-го квітня нагріє до +13 градусів.

Погода в Україні, весна, фото: Знай.uа
Погода в Україні, весна, фото: Знай.uа

"Як видно з діаграми прогностичної, у Києві найближчим часом знову перепади: всі атмосферні прояви, як у нас кажуть - як бик пос...в, то вгору, то вниз, то тихіше, то з штормовим вітром. У період 20-22 квітня погода знову покаже свої кандібобери, дощі й похолодання. Діаграма. Так що тримаємо погані слова про погоду при собі, не перемерзаємо, милуємося виключно абрикосовим цвітом) А там і теплий травень підгребе", - резюмувала Наталка Діденко.

Прогноз погоди на вихідні від Наталки Діденко, скріншот

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв Знай.ua, мороз взяв у полон Ніагарський водоспад, такого люди не бачили майже 200 років: доторкнися до історії.

Також Знай.ua писав, прогноз погоди на 2021: українців чекає літо в травні і зима на контрасті.