Під Києвом комунальники показали чудеса майстерності в укладанні асфальту.

Вони буквально вручну укладають кожен шматочок нового покриття. Відповідні кадри опублікували в телеграм-спільноті "Україна в шоці".

Як повідомляється, комунальних працівників за винаходом нової технології застали в місті Ірпінь. Там очевидці відобразили досить дивну ситуацию - двоє робітників укладають асфальт за допомогою тачки і цегли. Очевидно, таким способом вони латають яму на дорозі.

Поки один робітник насипає асфальт в яму, другий цеглою утрамбовує суміш.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Скрін, відео YouTube
Скрін, відео YouTube

«В Ірпені під Києвом була помічена нова цегляно-утрамбовочна технологія забивання ям на дорогах», - написали автори повідомлення.

Звичайно, говорити про якісність такого ремонту «ручної роботи» навіть не доводиться.

Нагадавши, у Києві водій вантажівки збив жінку і кинув помирати: врятував таксист-супермен. Зазначається, що жінка переходила дорогу на нерегульованому переході біля станції метро «Чернігівська», коли на неї наїхала вантажівка.

Як повідомляв портал " Знай.ua", у Португалії загинула пара молодих українців: мріяли про весілля, а знайшли смерть. ДТП сталося 18 березня близько 14:25 в регіоні Алкобаса на муніципальній дорозі між Патаясом і промисловою зоною Казаль-да-Арея.

Також " Знай.ua " писав, що в Одесі сталася містична аварія-двічі за рік в одне місце.