У мережі показали туалети в середній школі в Київській області. Стеля у вбиральнях перебуває в жахливому стані при цьому тут немає перегородок.
Про це повідомляє Телеграм-канал "Чорний Список".
Так, українцям показали туалети Вишгородської школи №2, що на Київщині. Варто відзначити, що самі вбиральні знаходяться в жахливому стані, стеля пошкоджена. Також на фото видно, що плитка вже також досить стара і вимагає заміни.

Фото: "Чорний Список"
Фото: "Чорний Список"

При цьому самі туалети теж бажають кращого, адже замість звичайного унітазу тут чаша Генуя. При цьому між туалетами немає взагалі ніяких перегородок, і діти не можуть усамітнитися, коли справляють нужду.

Фото: "Чорний Список"
Фото: "Чорний Список"

" Якщо робити нічого тобі, мій друг, якщо ти від життя від своєї втомився - може бути заглянеш в наш... Туалети Вишгородської школи #2, Київська область. Тут завжди є, з ким поговорити... а, дивлячись на антураж, твоє життя вже не здасться таким сірим... ",- сказано в повідомленні Телеграм-канал "Чорний Список".

Скріншот допису
Скріншот допису

Нагадаємо, що українець защебетав Солов'їною на Донбасі і отримав несподіваний комплімент: "скучили"

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Як повідомляє портал Знай вчительку та вдову героя АТО зацькували через українську мову: "примушує дітей..."

Також Знай писав, що жодних фемінітивів і "проектів": суд Києва скасував новий український правопис