Популярний український телеведучий Юрій Горбунов, без якого сьогодні неможливо уявити найуспішніше співоче шоу "Голос країни", активно спілкуєтьяс з підписниками та ділиться подробицями не тільки професійного, але й особистого життя.

Цього разу на своїй сторінці в Instagram шоумен виклав спільне фото з сином, зроблене в басейні. Малий у нарукавниках, турботливий татко його тримає.

"Хочеться на море!!!!!!! Хочеться літа!!! І тепла!!", - підписав сімейне фото Горбунов.

Раніше популярні українські телеведучі Юрій Горбунов і Катерина Осадча показали, як відпочивають біля річки з чотирирічним сином. "Офіційно перший день весни!", - підписав миле фото телеведучий. На знімку він з дружиною і сином прогулюються по берегу річки, скориставшись раптовим потеплінням і сонячним днем.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Раніше ми писали про те, що ведучий "Голос країни" Горбунов посадив за кермо маленького сина: "Папка спокійний".

Нагадаємо, у мережі показали першу дружину Юрія Горбунова, яку він залишив заради Каті Осадчої.

Як повідомляв портал Знай.uа, Юрій Горбунов показав, що робить з Надією Мейхер поки Катя Осадча в Грузії: "Шалені".