У Києві на проспекті Перемоги правоохоронці влаштували бійку з водієм маршрутки №720, який не дотримувався карантинних норм.

Про це повідомляє dtp.kiev.ua.

Так, стало відомо, що в Києві через недотримання карантинних обмежень між правоохоронцями і водієм маршрутки сталася бійка. Зазначимо, що цей інцидент стався біля станції метро Берестеська.

Фото: dtp.kiev.ua
Фото: dtp.kiev.ua

Як повідомляє водій маршрутки, патрульна поліція зупинила транспортний засіб і почала перевіряти спецпропуски. Але, виявилося, що перепустки мають не всі. Після цього, за словами очевидця і почалася сутичка трьох правоохоронців з водієм. "Копи" повалили чоловіка на землю і "скрутили".

Фото: dtp.kiev.ua
Фото: dtp.kiev.ua

Маршрутник отримав тілесні ушкодження та потребував допомоги медиків. На відео видно, що його одяг в крові. На місце під'їхала ще одна патрульна машина. Зазначимо, що правоохоронці від будь-яких коментарів щодо цього інцидент відмовилися.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Фото: dtp.kiev.ua
Фото: dtp.kiev.ua

Нагадаємо, що у Харкові малолітки влаштували масове побоїще: копи помітили і вдарили по газах.

Як повідомляв портал Знай.ua , у Харкові студент-іноземець штрикнув дівчину ножем і залишився на волі.

Також Знай.ua писав, що українці влаштували люту тисняву за" одяг з Європи": хапали, немов Востаннє.