У Києві чоловік влаштував ДТП, у якій планував розбитися, через «поганий настрій». Про це розповіли у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, чоловік на автомобілі Fiat спровокував патрульних на погоню і протаранив Volkswagen.

Ще зранку він став учасником аварії, і після цього, як він стверджує, його життя «пішло під укіс». Коли його вчергове зупинили патрульні й оштрафували за проїзд на червоне світло, горе-водій вирішив, що найкращий вихід для нього - розбитися.

Він грубо порушував ПДД на очах у патрульних, які гналися за ним від Хрещатика аж до Либідської площі. Там він на зустрічній смузі протаранив інший автомобіль.

Поліцейським вдалося його зупинити і заблокувати.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Фото: dtp.kiev.ua
Фото: dtp.kiev.ua

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Фото: dtp.kiev.ua
Фото: dtp.kiev.ua

Фото: dtp.kiev.ua
Фото: dtp.kiev.ua

Фото: dtp.kiev.ua
Фото: dtp.kiev.ua

«Вдень було ДТП, а вночі водій збожеволів… Як стало відомо, вдень у водія Fiat за дрібну ДТП забрали водійське посвідчення (звичайна процедура), що й стало причиною такого неадекватного кермування», - пояснили у спільноті.

«Причина прямо в цьому, дійсно? Весняне загострення… А взагалі, нагадує сюжет фільму. Там, правда, спочатку звільнили і так далі, поки герой не почав вбивати», «Судячи з номерів, може в нього просто біс вселився», «Як вилучення (не позбавлення) прав могло стати причиною неадекватної поведінки?», «Мабуть, по життю псих, таких взагалі за кермо пускати не можна», «Драндулет в продаж, компенсувати всім збиток, права забрати на все життя», - обурюються коментатори.

Нагадаємо, раніше у Києві банда малоліток" пресувала "12-річного школяра на очах у перехожих:" тобі все одно п * зда".

Також Знай.ua писав, що київський "Буфет" поїть гостей паленим алкоголем: навколо тіла, поліція безсила.