В середу, 21 квітня, в Києві в останню путь провели Давида (Дато) Мармановича Шартаву - старшого солдата, що воював в окремій гірсько-штурмовій бригаді ЗСУ на Донбасі. Прощання із тбілісцем відбулося на базі Грузинського національного легіону.

"Давид свого часу навчався у театральному училищі в Грузії й був дуже артистичним. Любив декламувати вірші, співати, завжди був веселим і чуйним. Є таке поняття "справжній тбілісець" — ним і був Дато. З усіма товаришував, не пригадаю, щоб у когось з ним траплялися конфлікти. Тому його загибель — це безумовно трагедія для нас і його сім’ї, бо Давида любили всі", — каже його командир Мамука Мамулашвілі, перадає АрміяІнформ.

45-річний Давид Шартава - батько двох синів, прийшов добровольцем до лав ЗСУ у складі "Грузинського легіону" у 2016 році.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Чоловік загинув 18 квітня під час ворожого обстрілу з автоматичних станкових гранатометів. Давида поховають на Батьківщині у Грузії.

Раніше повідомляли, за секунду до: українська поліцейська в останній момент витягла жінку з того світу.

Як повідомляв Знай.uа, Барбі в інвалідному візку та зі зброєю в руках: українська волонтерка Яна Зінкевич стала дитячою лялькою.

Знай.uа писав, 340 гривень чи власне життя? Поліція нагадала водіям про найгрубішу помилку на дорозі.