У середу, 21 квітня, погода в Києві на рідкість мінлива: сонце змінює дощі майже кожні 15 хвилин. Після "похмурого" прогнозу синоптиків над небом у столиці розкинулася весняна веселка.

Користувачі соціальних мереж діляться знімками неймовірно красивого атмосферного явища. Зокрема, один зі знімків на своїй сторінці в Facebook опублікувала користувачка Олена Фіданян.

Веселка на фоні ніжних хмар, що ширяють в блакитному небі - вона розкинулася над Дніпром, немов з'єднала два береги столиці, ставши ще одним мостом.

Примітно, що семикольорова повітряна дуга знята саме над новим мостом.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Дві перевесла: кольорова і залізобетонна Веселка. Усе буде гаразд”, - підписала кадри киянка.

Тим часом в Харкові в небі помітили гало у вигляді стовпів світла. Його можна було побачити як вночі, так і вдень. Місцеві жителі почали ділитися фотографіями, які вони зробили. Гало було помітно практично з будь-якої точки міста.

Нагадаємо, раніше Миле захоплення "сонечками" - Українка зібрала найбільшу колекцію і потрапила до Книги рекордів Гіннесса

Про це повідомила в Facebook керівник Національного реєстру рекордів Лана Вєтрова.

Як повідомляє портал "Знай.uа" Лізуть у всі щілини і кусаються: українців атакували колонії бридких істот

Також "Знай.uа" писав, що Вулиці Чернівців атакують огидні зелені окупанти-зжирають все на своєму шляху

Про це розповідають місцеві жителі, які публікують в соціальних мережах фото і відео огидних «окупантів».