У Маріуполі Донецької області чоловік із сокирою розніс супермаркет мережі АТБ. Про це розповіли у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

«Анті-Ковідники виходять на новий рівень. У Маріуполі неадеватний чувак Йосиф Ломтадзе розніс АТБ сокирою, бо хтось із відвідувачів за 10 хвилин до цього побив його дружину через відсутність маски. До речі, цей же чудак притягався до відповідальності за аналогічні дії в іншому супермаркеті. Правда, тоді без маски був сам "герой"», - розповіли у спільноті.

Пізніше зявилися дані про те, що зловмисника затримали правоохоронці.

«У будинку чоловіка, який з сокирою влаштував погром в "АТБ", йдуть обшуки. Підозрюваний затриманий. Йому інкримінують хуліганські дії. За це загрожує від 3 до 7 років», - додали автори повідомлення.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

«Демократія, останнім часом, набагато частіше асоціюється з вседозволеністю і безкарністю», «А охоронці потрібні виключно для того, щоб гавкати на тих, хто без масок?», «Краще б 100 таких, як він, з сокирами забігли в Верховну Раду», - пишуть у коментарях.

«Він сяде років на п’ять, зате дружина, так, принципова - без маски», «Весняне загострення», - додають кияни.

Нагадаємо, раніше "Не хочеш здохнути, тв * рь?": "Гола" пасажирка маршрутки накинулася на чоловіка через зауваження. У Кременчуці в салоні маршрутки чоловік зробив зауваження жінці щодо неправильно одягненої маски, на що та його обматюрила.

Як повідомляє портал «Знай.uа» Маршрутку на ходу огорнув густий дим-гальма втомилися, пасажири ледь не посивіли: "водій з вогнегасником..." Під час руху мікроавтобуса його колеса несподівано почали випускати клуби білого густого диму.

Також «Знай.uа " писав, що Під Києвом маршрутник отримав кулю в ногу і повіз пасажирів далі. На трасі Київ-Чернігів сталася НП, там між собою щось не поділили водії маршрутного автобуса і Mercedes.