Відома українська телеведуча Катерина Осадча показала, який сюрприз приготувала коханому чоловікові, колезі Юрію Горбунову. Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

«Love is everywhere (любов скрізь). Юра Горбунов, везу тобі камінець з моря», - зазначила вона.

На опублікованому фото телеведуча продемонструвала камінець, обточений морськими хвилями у форму серця. Щоправда, складається враження, що це серце все ж дало тріщину.

«Дякую, кохана!», - не забарився із відповіддю у коментарях чоловік телеведучої.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

«Навіщо Юрасику розбите серце?», «А нам привезіть сонечка», «Так зворушливо», «Не дозволяють каміння вивозити», «Краса в очах того, хто дивиться. Здорово помічати такі деталі», - пишуть фанати телеведучої в коментарях.

«Катюшка, будь ласка, підкажіть, чи купаються вже люди, як водичка, а то ми на валізах і переживаємо за погоду, спасибі», - просять коментатори.

Нагадаємо, Осадча втекла від Горбунова на пляж: "Привіт, моречко!"

Як повідомляв "Знай.ua", Юрій Горбунов прилип до Осадчої прямо на роботі, може собі дозволити: "Кятя, навчися посміхатися..."

Знай.ua писав, Юрій Горбунов окупував басейн, поки Катя Осадча на роботі: "Хочу на море!"