У Києві неадекватне подружжя зіпсувало ліфт в під'їзді 22-поверхового будинку, тому що їм не сподобалося, що в ньому встановили камери спостереження. Про це розповіли в Instagram-спільноті «Х**вий Київ».

Через дії подружньої пари сусіди позбулися ліфта, і змушені пішки підніматися на 22 поверх. Для деяких людей це стало майже вироком-тепер вони зовсім не можуть вийти з дому.

"ЖК "Авіатор", що на проспекті Любомира Гузара, 26. Подружжя розлютило камери відеоспостереження, які нещодавно тут встановили. Тому вони вирішили їх знищити, а заодно і кнопки в ліфті. Тепер весь 22-поверховий будинок ходить пішки. Чим можна виправдати таку поведінку?",- запитують автори повідомлення.

"За таку статтю реально давати зі штрафом!!! Що тепер робити маломобільним групам населення вдома?!",- обурюються в коментарях кияни.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє
Показати ще

"Та просто поссать в ліфті люблять, а тут камери поставили. Невдача", "У них в кнопках були закладки, а через камери ніяк їх забирати", - припускають інші.

"Дикі істоти...", "Класичне бидло!» ,- коментують городяни.

Нагадаємо, що харків'яни з бензопилами зробили те, що не встиг Кернес

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Тернополі умільці розширили квартиру, забравши ліфт: "щось не подобається?"

Також, "Знай.uа" писав, що Львів залишився без води в розпал локдауну: готуйте тазики