Відомий український співак та незмінний ректор Університету культури Михайло Поплавський показав, як готує відео для ТікТок разом зі ще однією знаменитістю. Відповідні кадри він оприлюднив на власній сторінці у соцмережі Instagram.

Цього разу компанію Поплавському склав співак Володимир Дантес. Для зйомок у черговому турі шоу «Ліпстік баттл» молодика перетворили на копію автора та виконавця безсмертної «Кропиви». У відео вони вдвох танцюють та повторюють рухи один за одним.

«Між зйомками знімаємо TikTok з Володимиром Дантесом. А як проходить ваша п’ятниця?», - запитав у фанатів співаючий ректор.

У коментарях захоплені фанати обох зірок зізнаються, що їм до вподоби така колаборація.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

«Суперово!», «Нереально!», «Як завжди, найкращі!», - не стримують захоплених емоцій підписники Поплавського.

Нагадаємо, раніше Михайло Поплавський повідав про початок нового життя в оточенні напівголих молодих красунь. Михайло Поплавський, співак і одіозний управлінець навчальним закладом, продемонстрував кадри зі зйомки святкового кліпу.

Як повідомляє портал Знай Поплавський кинув Київ і змінив роботу на радість малюкам - " Кому морозива?"

Також Знай писав, що Михайло Поплавський освоїв ази магії і став "білим чоловічком": "в тренді" Артист вирішив повеселити свою публіку свіжим відео з TikTok.