У Києві помітили чоловіка в рясі, який кидався на перехожих, а на питання "з якого ви патріархату" невідомий показав середні палець.
Про це повідомляє "Сегодня".
Так, стало відомо, що в п'ятницю, 23 квітня в Києві на Подолі помітили неадекватного чоловіка в рясі, який кидався на перехожих.
За словами свідків події чоловік чіплявся до перехожих, нецензурно висловлювався і показував оточуючим середній палець. Також відомо, що бешкетник сильно штовхнув одну з дівчат.

Священик, скріншот з відео
Священик, скріншот з відео

Буянити і далі чоловікові завадили поліцейські. Після затримання стало відомо, що той прибув до Києва з Сумської області. Однак навіщо він приїхав до столиці невідомо.

Правоохоронці склали на порушника громадського порядку протокол за розпивання алкоголю в громадському місці.

Нагадаємо, що у Києві співробітники інтернату грабували хворих дітей: ганьба з ковбасою обурила країну

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал " Знай.uа", публічний список і два дзвінки на день: слуги народу " врятували українців від шантажу підступних колекторів

Також " Знай.uа" писав, що українець показав, що ПриватБанк творить з клієнтами