"Ми - це те, що ми їмо" - говорить народна приказка, і вчені, медики та дієтологи абсолютно з нею солідарні. Що стосується чоловіків, то існує перелік "секретних" продуктів, які позитивно впливають на організм та додають чоловічої сили.

Топ продуктів для покращення чоловічого здоров’я

Горіхи та насіння. Рослинний білок, який міститься у цих продуктах, швидко засвоюється і дає чоловіку багато сил, витривалості і впевненості в собі. Для посилення потенції підходять кедрові горішки, мигдаль, фундук, гарбузове насіння і навіть просто волоські, бо містять корисні амінокислоти і вітаміни.


Авокадо. Цей плід здавна відомий корисними властивостями. Він здатний стимулювати потенцію і підвищувати настрій. У ньому міститься велика кількість жирних кислот, завдяки чому організм наповнюється енергією за лічені хвилини. А поєднувати його можна з багатьма інгредієнтами в салаті. Але краще не заправляти його майонезом - візьміть соус на основі оливкової олії.

Авокадо, фото: Pixabay
Авокадо, фото: Pixabay

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще


Морепродукти будуть корисними у будь-якому вигляді — це мідії, креветки, устриці. Морепродукти чудово підвищують потенцію, крім того, регулюють роботу репродуктивної системи і захищають від раннього виникнення простатиту.


Лососеві. Вміщені в цій рибі кислоти омега-3 підвищують рівень дофаміну, який стимулює статевий потяг і підсилює оргазм. Після такої вечері яскраві відчуття гарантовано!


Банан. Цей фрукт – чудовий афродизіак. Через великий вміст цукру він покращує настрій, а вітамін В і калій підтримують здоров’я гормональної системи, збільшують лібідо і підвищують сексуальний потяг.

Банани, скріншот: Youtube
Банани, скріншот: Youtube

Нагадаємо про традиційний шотландський десерт з вівсянки, вершків, віскі і малини - чудова альтернатива бісквіту.

Як повідомляв портал Знай.иа, вівсянка з яйцем, смажена на сковороді: рецепт ситного, але низькокалорійного млинця.

Також Знай.иа писав про вівсянку за рецептом відомого доктора: більше не потрібно стояти біля плити 20 хвилин