В останній тиждень квітня до України увірветься арктичний холод - погода буде мінливою та непередбачуваною.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Поки що весна не поспішає порадувати українців довгоочікуваним теплом, і з польовими роботами також слід зачекати, адже ще очікуються нічні заморозки. Цього тижня, який передуватиме Великодню, до України увірвався арктичний холод. Всюди дощитиме і доходитиме аж до заморозків.

Великдень - Фото 0352.ua
Великдень - Фото 0352.ua

На Заході, у Центрі й на Півночі денні позначки коливатимуться від +7 до +10 . І всього на кілька градусів тепліше буде на Сході та Півдні. Але вночі очікуються загрозливі для фруктових дерев морози - від нуля до мінус 5.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

І лише в другій половині тижня повернеться тепло, вважають синоптики. Та й то до весняного ще далеко. Термометри покажуть максимум +15. І так буде й на Великодні вихідні.

Нагадаємо, раніше морозний Травень змусить українців дістати шуби: весна заблукала

Як повідомляє портал Знай.uа Погода на Вербну неділю остудить зимовим диханням-заморозки і мокрий сніг накриють 25 квітня

Також Знай.uа писав, що Україну чекає аномальне літо: синоптик дав детальний прогноз