Міністр охорони здоров'я анонсував вихід Києва з "червоної зони". Незабаром МОЗ збирається перевести Київ у "жовту" зону.

Про це заявив під час онлайн-брифінгу міністр охорони здоров'я Максим Степанов.
Так, стало відомо, що Київ стане наступним регіоном, який вийде з "червоної" зони карантину. Міністерство охорони здоров'я вже зробило відповідне подання до Державної комісії з питань ТЕБ та НС.

Максим Степанов / фото: МОЗ
Максим Степанов / фото: МОЗ

"Місто Київ за всіма показниками вже продемонструвало, що немає перевищення за нашими критеріями. Ми вже зробили відповідне подання за моїм підписом на комісію ТЕБ і НС для того, щоб провести засідання і вивести Київ з "червоного" рівня епідеміологічної небезпеки", – сказав Степанов.


Варто зазначити, що про вихід Києва з "червоної" зони повідомляв керівник Головного управління Держпродспоживслужби Олег Рубан. Проте він зазначив, що Київ не перейде в "жовту" зону.

"Місто Київ ще не буде готове перейти в "жовту" зону, тому у нас буде "помаранчева" зона", – сказав Рубан.

Раніше повідомляли, підступна хвороба "висмоктала" з львівського пенсіонера 6 літрів крові: медики створили диво.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України
Показати ще

Знай.uа писав, комунальний колапс після березня? Українцям на пальцях показали, як у платіжки додали 1000 гривень.