У Києві на одній з вулиць міста помітили героя парковки, який відсунув сміттєві баки, щоб поставити свою машину.
Про це повідомляє h__kyiv в соціальній мережі instagram.
Так, стало відомо, що в Києві на вулиці Леся Курбаса помітили нахабного героя парковки. Зазначимо, що чоловік заради того, щоб припаркувати свій автомобіль, посунув сміттєві баки і відкинув колеса, які там лежали просто на дитячий майданчик.

Скріншот допису
Скріншот допису

"Відсунув смітники на приїжджу частину, відкинув колеса на дитячий майданчик, поставив свою ластівку на зелену зону. Молодець!",- сказано в повідомлення.

Користувачів мережі не на жарт розгнівав місцевий герой паркування і вони почали залишати свої коментарі під оприлюдненим фото.

"Ну а я як нормальна людина ставлю на парковку) сподіваюся як-небудь тебе так провчать, що машину нову купувати доведеться", "і під моїм вікном не паркуються на газоні, все бидло ми вже виховали", - такі коментарі залишили користувачі Мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Нагадаємо, що у Києві співробітники інтернату грабували хворих дітей: ганьба з ковбасою обурила країну.

Як повідомляв портал "Знай.uа " , публічний список і два дзвінки на день: слуги народу " врятували українців від шантажу підступних колекторів.

Також "Знай.uа " писав, що українець показав, що ПриватБанк творить з клієнтами.