У Київській області розшукують хлопця, який посеред білого дня пішов з дому і зник. Про це розповіли у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, 17-річного мешканця міста Біла Церква, Київської області, Коломійця Андрія, востаннє бачили 26 квітня. Того дня, приблизно о 13:00, він вийшов зі свого помешкання, розташованого за адресою вулиця Ярослава Мудрого, 57, і назад не повернувся. Наразі про його місцезнаходження нічого не відомо.

За розшук неповнолітнього взялися співробітники Білоцерківського районного управління поліції.

Прикмети хлопця: виглядає на 16-17 років, на зріст 175-178 сантиметрів, худорлявої статури. Волосся темно-русявого кольору, очі сірі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Особлива прикмета - має шрам на лівій щоці.

Був одягнутий у куртку помаранчевого кольору, бордову спортивну кофту з капюшоном, сині джинси, сіру шапку. Взутий в темно-сині черевики.

Із собою взяв рюкзак сірого кольору.

Якщо ви маєте інформацію, де може перебувати хлопець, повідомте про це до поліції.

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому.

Як повідомляв портал Знай.ua , розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.